Лъвско сърце 2019 | 6-8 септември 2019 г.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СЪБУДИТЕ СВОЕТО ЛЪВСКО СЪРЦЕ?

За четвърта поредна година единственият по рода си ултра крос триатлон „Лъвско сърце“ предизвиква всички с достатъчно смелост, издръжливост и мотивация да надскочат собствените си граници в едно уникално приключение в сърцето на Странджа планина и Приморско.

Състезанието се провежда в две категории – УЛТРА и ЩАФЕТА – и ще тества възможностите на атлетите самостоятелно и в отборно предизвикателство от двама или трима участници.

Етапите включват 3 км плуване в залив „Перла“, 116 км планинско колоездене из дебрите на Странджа и 21 км бягане в резерват „Ропотамо“ с обща дистанция 140 км и контролно време от 13 часа.

Трасето преминава през четири природни резервата и покрай 12 тракийски светилища и прекарва състезателите през някои от най-недостъпните и мистични кътчета на Странджа планина, за да разкрие пред тях огромното природно и културно богатство на този регион.

Реклама

Повече информация за правилника и условията за участие ще намерите на www.lionheart.bg
Запишете се за участие на https://www.lionheart.bg/registration/
Остават по-малко от 70 места в категория Ултра!

Събитието се осъществява с подкрепата на: Община Приморско, adidas, FitSpo, Ekotoi Bryzos, Biofresh, Изворна Вода Бачково, SiteMedia Bulgaria, Академия Първа Помощ

https://web.facebook.com/events/2260425067357629/