Още видео #5

Тази колекция от страхотни видеоклипове започва с богато илюстрованата история на мтб-фотографа Дан Милнър, отива към арктическия пояс с Дарън Береклот и Камерън Зинк и завършва с една паралелна реалност на Брандън Семенук и Раян Хауард.

Photo Vagabond – A Tribe Story

Дан Милнър е едно от многото доказателства за това, че за да си добър МТБ фотограф, трябва и да караш редовно, за да добиеш онзи тънък усет за момента и емоцията от карането и от пътеката, който да превъплътиш в кадър за корица, възползвайки се от хубава светлина и от възможностите на съвременната техника. Но освен фотограф и планински колоездач, Милнър е и нещо повече – заклет приключенец, обиколил десетки страни по света, включително в някои от най-отдалечените, а понякога и опасни райони. Краткият филм на Yeti е една богато илюстрована и вдъхновяваща история, която не бива да пропускате!

https://www.youtube.com/watch?v=Cr0pjNV0oh4

Scouting Big Mountain Lines With Darren Berrecloth & Cam Zink | North Of Nightfall

North Of Nightfall, който е достъпен за гледане на осем езика, е една от най-мащабите фрийрайд продукции в последните години. Специфичното за този филм не са най-големите скокове или най-сложните трикове, а отдалечеността и трудността на терените, където е заснет. Някои от най-известните имена във фрийрайда се отправят към съвсем непознати територии в арктическия пояс, търсейки най-големите естествени линии, карани до момента. А пък този видеоклип показва една малка, но доста съществена част от подготовката на този проект – първото пътуване на Дарън Береклот и Камерън Зинк до най-северните канадски земи, където те проучват терените за бъдещото филмово начинание.

https://www.youtube.com/watch?v=ycd0BkTaF9I

Parallel с Брандън Семенук и Раян Хауард

Малко вероятно е да не сте гледали поредния шедьовър на Revel Co, но дори и тогава си струва да си го пуснете отново. Успоредното каране на Семенук и Хауард сякаш е взето от някаква паралелна реалност, в която хората имат свръхестествени възможности… поне тези двамата със сигурност!

https://www.youtube.com/watch?v=s7lL-ZKb12Q


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>