Пампорово байк фест 2019 | Резултати от детското състезание и от квалификацията по спускане

Макар че най-интересното предстои, а именно финалите по спускане в петия кръг от iXS Downhill Cup, има доста да се каже и за съботния ден в Пампорово. Това обаче ще се случи по-късно – засега вижте класирането в детското състезание (трети кръг от Българските детски серии по спускане) и в квалификацията при големите.

Реклама

Преди да видите резултатите от квалификацията, имайте предвид, че метеорологичната обстановка в Пампорово в събота бе изключително динамична и следобеда няколко пъти започваше да вали и спираше, което водеше и до постоянни промени в състоянието на трасето. Затова някои участници предпочетоха да не рискуват и караха доста предпазливо или дори не завършиха спусканията си (регламентът го позволява, като на финала ще стартират първи). Това си е интересна тактическа игра и днес ще разберем дали някой ще успее да извлече полза от нея. Във всички случаи изненадите във финалното спускане не само са възможни, но и очаквани!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>