Достъпните каски HEADGY са във Velosiped.bg

В МТБ-БГ винаги сме вярвали в смисъла от носенето на каска навсякъде, когато сме с колело – в планината, в града и по пътищата. И макар че не си представяме като причина за неносене на този предпазващ аксесоар цената му, добре е да знаете, че на пазара има добри каски, особено такива с ХС предназначение, и на по-достъпни цени. Такива са продуктите на HEADGY във Velosiped.bg.


Каски за възрастни

За порасналите Velosiped.bg предлага няколко модела на HEADGY в ценовия диапазон 30-40 лв. Налични са различни размери и цветове, така че да не се налага да правите компромис със сигурността, комфорта и външния си вид.

Моделите Neat и Dynamic са с дизайн, подходящ за планинско колоездне, докато Leap е предназначен повече за шойсейно каране, макар че няма никакъв проблем да я ползвате и за крос-кънтри, разбира се.

Общи за всички каски са ниското тегло, отворите за проветрение (13 на брой), системата за регулиране с удобно колелце отзад, чрез което притягате или отпускате лентата, контактуваща с главата, свалящите се подплънки (за да може да ги перете) и светлоотразителните стикери, подобряващи видимостта ви в тъмното.

Всички каски са със стандартна конструкция, включваща „тяло“ от EPS пяна, покрито с твърда полимерна черупка, и отговарят на стандарта за безопасност EN 1078.

Продуктите можете да разгледате тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-kaski-za-velosiped.html


Каски за деца

Velosiped.bg мисли и за най-малките. Каските за деца на HEADGY се предлагат в разцветки за момичета, момчета и универсални, както и в два размера. Разполагат с 10 охладителни отвора, рефлекторни предпазни стикери, миеща се подплата и регулируеми триточкови обезопасителни ленти. Каските са тествани и одобрени според европейските норми EN 1078.

Продуктите можете да разгледате тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-detski-kaski-za-velosiped.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>