Който дръзва, печели | Два видеоклипа

Времето през изминалия уикенд не бе най-доброто, но когато става дума за състезание с масов старт и над 15 минути спускане, каквото е това в Банско, забавлението е гарантирано във всякакви условия!

За момента не разполагам с класиране или друга подобна информация, пък и то не е най-важното. Емоцията в подобни събития идва от други неща и благодарение на Христо Христов и Кристиян Петров можем да се докоснем частично до усещането чрез техните видеоклипове.

Видеото на Христо показва цялото трасе, но на моменти картината става малко абстрактна заради капките по обектива. Крис пък е успял да опази камерата си по-чиста, но е заснел трасето само до средата. 🙂

Реклама

Ще завърша с цитат на Кристиян от описанието към неговото видео:
Какво е „Who Dares Wins“ ли? Ами цял уикенд, изпълнен с много приятни емоции, здраво каране и, не на последно място, хубаво време и добра организация!! Огромни благодарности на организаторите от Trailsystems за подготовката на трасето и на всички участници, без които нямаше да има такова забавление. : ))

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>