Нови продукти от VP Components във Velosiped.bg

Малко са компаниите, които могат да съперничат на VP Components по отношение на опита им в производсвото на педали. Голяма част от велосипедите, продавани къде ли не по света, идват именно техни продукти – от най-евтините компактни педали до далеч по-хубави и скъпи модели. През май в онлайн магазина Velosiped.bg се появиха няколко нови продукта с тази марка, които ще представим набързо в тази статия.

Педали PVC 26 VP-538 зелени – 33.61 лв.

Пластмасовите платформени педали като че ли набраха популярност първо сред BMX карачите (тези също се водят за ВМХ), но все по-често се забелязват и на планински велосипеди, защото обикновено са с ниско тегло и достатъчно площ за сигурно стъпване.

Моделът VP-538 e и с доста приятна цена, макар че е с хром-молибденова ос и двойно закалени капсуловани лагери, а теглото за чифт е под 300 грама.

https://velosiped.bg/pedali-pvc-26-vp-538-zeleni.html


Алуминиеви педали VP-530 черни – 21.40 лв.

Ако търсите платформи, които хем да са алуминиеви, хем да са много достъпни като цена, хем и да не са тежки, този модел отговаря и на трите условия. Вярно е, че не са типични МТБ педали с остри шипове, а по-скоро такива за градски велосипеди, но има хора, които не се нуждаят от повече.

https://velosiped.bg/pedali-aluminievi-vp-530-cherni.html


Педали PVC VP-872 – 7.80 лв. и PVC VP-213 – 4.90 лв.

Тези продукти вече излизат напълно извън планинското колоездене, но и те са сред новите попълнения, така че ако по някаква причина ви трябват такъв тип педали (например за детски велосипед), хвърлете им по един поглед:
https://velosiped.bg/pedali-pvc-vp-872.html
https://velosiped.bg/pedali-pvc-vp-213.html


Каишки за педали VP-730 – 31.00 лв.

И накрая още един продукт, който едва ли ще намери приложение сред планинските колоездачи, но вероятно би бил полезен за велотуристи и други хора, които правят сравнително дълги карания по асфалт, но не с шосейни велосипеди, и които не желаят да ползват педали с автомати.
https://velosiped.bg/kaishki-za-pedali-vp-730-zeleni.html
https://velosiped.bg/kaishki-za-pedali-vp-730-cherveni.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>