Velosiped.bg | Нови предложения – май 2019 г.

Месец май е към края си, но сезонът за каране тепърва ще става интензивен, особено ако облаците и дъждовете най-сетне отстъпят място на по-топло и слънчево време. Velosiped.bg също са максимално активни и зареждат нови и нови продукти от марките, които представляват на българския пазар. Ето още една порция от техни предложения:

Седалки Selle San Marco

Богатият опит и наследството на италианската компания Selle San Marco, която произвежда ръчно изработени велосипедни седла от 1935 г. насам, гарантира място на техните продукти във VELOSIPED.BG и през сезон 2019! Портфолиото им включва огромно разнообразие от модели, предназначени за всички дисциплини и видове каране – спортно или градско, любителско или професионално.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ С МАРКА SELLE SAN MARCO


Нови модели външни гуми Continental с SHIELD WALL SYSTEM

Системата ShieldWall оптимално съчетава висока защита от пробиване с леко търкаляне и ниско съпротивление.

Проектирана с допълнителен слой фина, напречно разположена тъкан в цялата гума, системата ShieldWall помага да се защити гумата от директно пробиване и други повреди.

В допълнение към системата ShieldWall, нашите гуми са готови и за безкамерен монтаж (tubeless ready). За оптимални резултати препоръчваме използването на запечатваща течност Continental RevoSealant.

Всички модели на Continental с технологията Shield Wall можете да видите тук:
https://velosiped.bg/blog/post/novi-modlei-v-nshni-gumi-za-velosiped-continental1.html


Гуми Vee Rubber

Чрез тази марка Velosiped.bg осигурява за българските потребители външни гуми с много изгодна цена и добро качество, които са отличен избор за хора с по-скромен бюджет, които все пак държат на доброто представяне на гумите.

Подробности за някои от утвърдените модели на компанията можете да прочетете тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-ot-serijata-deluxe-na-vee-rubber1.html.

Разгледайте и най-новите модели, които са налични в България – CITY WOLF, DOUGHTY, STOUT, BOXER и NINJA: https://velosiped.bg/blog/post/vee-rubber-novi-modeli.html.