Тест райд на електрически велосипеди DRAG – 18 май, София

Тест райд на електрически велосипеди DRAG ще се проведе тази събота, 18 май, от 10:00 часа при хотел „Хилтън” в София. В DRAG твърдо стоим зад каузата за активен начин на живот и екологично чист транспорт.

Заповядайте тази събота на шатрата на DRAG на алеята в дясно на хотел „Хилтън”, от страната на ул. „Астана”, където ще имате шанса да изпробвате възможностите на електрическите велосипеди DRAG: ION, Escape, MotivE.

Запишете се предварително за организирания тест райд във формата за регистрация на страницата на Drag Zone или елате на място!

Дата и час: 18 май 2019 г. от 10.00 до 15:00 часа

Място: алеята вдясно на хотел „Хилтън“, от страната на ул. „Астана”


За велосипедите, които ще тестваме:

Всички електрически модели велосипеди на DRAG са окомплектовани със Shimano STEPS системи за асистиращо задвижване. 250-ватовият електрически двигател е разположен в областта на курбелите/средното движение и работи само когато е необходимо. С Shimano STEPS без усилие може да поддържате скорост до 25 км/ч дори при интензивно изкачване, а литиево-йонната батерия ще Ви осигури часове каране преди следващото зареждане.

Нашето предложение:

Предлагаме ви шанс да изпробвате новите електрически велосипеди DRAG, преди да влязат в продажба през 2019 година. Независимо дали вече сте запознати с ползите от е-байковете, или ще го направите тази събота на тест райда, ние ви даваме възможност да закупите избран от вас модел с отстъпка.

Вземете Вашия електрически велосипед DRAG до 26 май и се възползвайте от 10% отстъпка от цената – както във физическите магазини на Drag Zone, така и в онлайн магазина.

ION Trail PRO DI2. 150мм ход на вилката, 65° челен ъгъл и 450 мм дължина на стойката за верига и вече имате един велосипед за агресивно планинско каране, но ние не спряхме дотам и интегрирахме Shimano steps електрически мотор в рамката. Така ION може да Ви отведе на места, където не сте били досега. ION е чистокръвен електрически велосипед, способен да пребори и най-тежките изкачвания и дарен с геометрия, която ще Ви накара да се чувствате уверени и на най-техничните спускания.

Модел 27.5 Ion Trail PRO Di2 – 5999 лв.
Модел 27.5 ION Trail – 5290 лв.
Модел 27.5 ION Plus – 4590 лв.


Escape ADVANCED. Мислили ли сте за начин как да избегнете градските задръствания без усилие? Escape е това, което търсите. Велосипед с интегриран Shimano Steps електрически мотор, геометрия, която Ви дава свобода при каране в градски условия и детайли, които ще Ви впечатлят. Escape Ви дава свобода.

Модел 29 Escape Advanced – 3590 лв.
Модел 29 Escape Sport – 2990 лв.


MotivE. Електрическите велосипеди са бъдещето на придвижването в градска среда. MotivE предлага бърз, лесен и надежден транспорт до работното място с мисъл и грижа за околната среда.

eMotive STEPS I-8 Di2 – 3290 лв.
eMotive STEPS I-7 – 2990 лв.