Velosiped.bg представя нови модели ULTRA

Някои от вас може и да са позабравили марката ULTRA, но под нея производителят на велосипеди „Крос“ предлага някои от най-най-достъпните си продукти, тип МТБ. Разбира се, ако идеята ви е да карате по планинските пътеки, в МТБ-БГ винаги сме съветвали читателите си да изберат велосипед с по-високо ниво на оборудване и в колекцията на Cross за 2019 г. има достатъчно такива. Но това не променя факта, че има една голяма група хора, които харесват визията на маунтин байковете, но всъщност търсят в тях максимално достъпно и универсално решение за града, за парка, за съвсем леко каране, което е далеч от изискванията, които планинското колоездене поставя пред велосипеда.

А когато има търсене, има и предлагане. 🙂 Новите модели на ULTRA няма да попаднат с списъка с препоръки на опитните планински колоездачи, но вероятно ще намерят доста клиенти сред тези, които просто искат да карат колело, да се сдобият с такова на изгодна цена и то да има вид на планински велосипед.

Ultra Nitro 29″ – 379.00 лв.

Ultra Nitro 27.5″ – 379.00 лв.

Моделът NITRO 2019 е клас МТВ – hard tail тип, с амортизационна вилка и бюджетно ориентирани компоненти, предлагащ се в два размера на колелата –  29” и 27.5”. Рамката е алуминиева, с класическа ХС геометрия, съвременна визия и достатъчна структурна здравина. Челната тръба е за полуинтегрирани чашки, а припокриващите се зад нея горна и долна тръби са със специално формован профил и променлива форма на сечението, повишавайки коравината на конструкцията в предната част с цел противодействие на огъването в тази зона (при скоростно газене на неравности). Рамките се предлагат в две цветови схеми за всеки от колесните размери, като всяка от тях има специфичен декор, поставен под лака. Седалките и броните на жилата, управляващи двата дерайльора, са цветово адаптирани към основния активен цвят на декора, придавайки завършеност на спортната му визия. Предните амортизационни вилки са изцяло стоманени, ползвайки спираловидна пружина за демпферен елемент, осигуряваща прилична енергоемкост при движение по пресечени терени. И двете колесни версии на велосипеда са оборудвани с 21 скорости и компоненти от сериите на SHIMANO, както и с механични дискови спирачки, гарантиращи добро спиране и лесна регулировка, а адекватното пътно поведение се осигурява от балонните гуми с нормален оф-роуд протектор, монтирани върху каплите Crosser с двустенен алуминиев профил.

https://velosiped.bg/ultra-nitro-29-2019.html

https://velosiped.bg/ultra-nitro-27-5-2019.html


Ultra Agressor 26″ 2019

Моделът  AGRESSOR е начален клас  МТВ 26” – hard tail тип, с амортизационна вилка и бюджетно ориентирани компоненти. Рамката е алуминиева, с класическа ХС геометрия, съвременна визия и достатъчна структурна здравина. Велосипедът е оборудван с 21 скорости и компоненти от сериите на SHIMANO, както и с механични дискови спирачки, гарантиращи добро спиране и лесна регулировка, а адекватното пътно поведение се осигурява от балонните гуми с нормален оф-роуд протектор, монтирани върху каплите Crosser с двустенен алуминиев профил.

https://velosiped.bg/ultra-agressor-26-2019.html

Етикети: , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>