Още видео #4

И този път ви очакват интересни клипове – пълен репортаж от Andes Pacifico, кратко интервю с Йоланда Неф и обширен разговор с Мартин Мейс.

Andes Pacifico 2019 – пълен видеорепортаж

Andes Pacifico е 5-дневно ендуро състезание в Чили и това е напълно достатъчно, за да бъде смятано за една от най-трудните надпревари в тази дисциплина. Суша, жега, прах и брутални спускания по склоновете на Андите, чак до брега на Тихия океан – мечта за много любители на ендурото, за стотина сбъдната през 2019 г.

https://www.youtube.com/watch?v=yQrDtS_ZuJA

Почивка за кафе с Йоланда Неф

Йоланда Неф има почитатели в целия свят, сигурен съм, че се намират такива и в България. Тя е една от най-силните ХС състезателки в последните години, като има страхотен потенциал и занапред, тъй като все още е достатъчно млада. Не за пръв път публикувам видео с нейно участие, но човек обикновено има какво да научи от най-добрите. Този път видео-интервюто е в канала на UCI, а швейцарската състезателка споделя най-различни неща – от това как е започнала с колоезденето до надеждите си и целите за бъдещето.

https://www.youtube.com/watch?v=ib2tUwNW6Cs

Всичко, което искате да знаете за Мартин Мейс

Белгиецът Мартин Мейс започна сезон 2019 като абсолютен фаворит с две поредни победи в Световните ендуро серии. През последната година той се превърна и в един от любимците на публиката, постигайки успехи не само в ендурото, но и в спускането. За всичко, свързано с карането на DH и ендуро, Мейс отговаря в това обширно видео-интервю на Shimano.

https://www.youtube.com/watch?v=gBnzOSwGIRU


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>