Още видео #3

Вече знаете, че в тази поредица можете да очаквате само клипове, които си струва да гледате. Ето няколко такива:


Land Escape

Където е намесено името на Рупърт Уокър, можем винаги да очакваме кинематография на най-високо ниво. Свикнали сме да зяпаме с отворена уста съвместните му продукции с Брандън Семенук, но за това видео на Red Bull Уокър следва друга концепция: „Идеята за Land Escape беше да хвана четирима уникални карачи, да ги сложа на четири различни места и да оставя различните стилове на каране и локации да се смесят и да се допълват едни други“.

– Орегон с Карсън Сторч
– Green River, Юта с Брендан Хауи
– Тайно място във Франция с Винсент Тупин
– Big White Bike Park в Британска Колумбия с Бас ван Щеенберген

https://www.youtube.com/watch?v=Ml6wx7G80Pw

Звукът на скоростта с Конър МакФарлейн

Поредния клип от поредицата на Red Bull „Звукът на скоростта“ ни отвежда в Нова Зеландия, където местният фрийрайдър Конър МакФарлейн показва най-доброто си каране на места, които са далеч по-непознати от обичайните фрийрайд локации. Зад камерата е Тим Пиърс.

https://www.youtube.com/watch?v=s0t6oaIBgRs

Легендата Сам Хил

Това видео на Mavic е посветено на един състезател, който вече второ десетилетие „пали“ феновете по цял свят със своя уверен и доминиращ стил на каране – първо по трасетата за спускане, а сега в кръговете от Световните ендуро серии. Сам Хил се представя просто като „австралиец, който е запален по карането на маунтин байк“ и добавя, че предпочита „карането му да говори за него“. И ако карането е основния език за Сам Хил, то той е доста убедителен…

https://www.youtube.com/watch?v=jcPrxvSn9Kg

Звукът на скоростта с Грег Калахан

Още едно видео от тази популярна серия на Red Bull. Този път в играта е включен и дрон, а колоездачът, който „препуска“ пред него по ирландските пътеки е местната ендуро икона Грег Калахан.

https://www.youtube.com/watch?v=QlWG05oMwlE

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>