Поредицата на No Brainz за спускането

Може би си спомняте, че в началото на годината публикувах в настоящата рубрика линк към едно интересно интервю в един не много познат (тогава) уебсайт, а именно No Brainz (за него пък научих покрай трасето над Рельово, което доби известност в края на 2018 г.).

Да си призная, тогава не очаквах, че това интервю ще е част от поредица, която вече придобива доста сериозен мащаб. Нито пък знаех, че аз самият ще стана част от нея. 🙂

Главният „виновник“ в случая е Станимир Илиев, който не спира да пита интересни събеседници за интересни неща, така че интервютата до момента са седем и предстоят поне още няколко. Затова реших, че е добре да ви ги представя, защото има какво да се прочете в тези разговори. Редът ще е хронологичен – от най-старото към най-новото:

Спускането като страст – Милан Димов, Александър Илиев и Иво Темелков

Спускането като пъзел – Стивиан Гатев и Данаил Ангелов

Спускането като забавление – Станимира Карадочева и Николай Георгиев

Спускането като зрелище – Георги Даскалов и Любомир Ботушаров

Спускането като кауза – Николай Желев и Росен Ранков

Спускането като близост – Виктория Гончева и Георги Гончев

Спускането като полет – Димитър Мазнейков и Олег Милушев

Както казах, предстои в скоро време да излязат още няколко подобни статии, така че хвърляйте по един поглед към https://no-brainz.eu/.

Реклама

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>