Спици и бодли 2019 | 10-12 май 2019 г.

ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ! Регистрацията за СПИЦИ И БОДЛИ 2019 вече е отворена!

Датата е 12 май, мястото е Казанлък, а трасетата за колоездачи и бегачи водят право към планината. Четвъртото издание на състезанието по планинско колоездене и маратон „Спици и бодли“ Ви очаква с нови предизвикателства и добре познати усмихнати лица сред нашите доброволци.

Започваме с фестивала в петък вечер (10.05.2019) – организиране на палатков лагер и лятно кино.

На следващия ден (11.05.2019) продължаваме с музикална сцена и възможност да изпитате от първа ръка изживявания като акро-йога, да се полюшкате в хамачната градина на Айляк хамак, да изпробвате конна езда и куп други активности на открито. Естествено ще има и това-онова за хапване и пийване 🙂

Стартът тази година ще бъде в неделя (12.05.2019).

ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ: Трасетата традиционно ще бъдат две – късо (37 км) и дълго (47 км). Имайте предвид, че разликата между двете трасета е не само в дължината, но и в трудността, затова препоръчваме дългото трасе за състезатели с повече опит в планинското колоездене. 🙂 Задължително е всички състезатели да бъдат с каски! Тази година ще имаме и отборно класиране за велосипедните отбори, затова ако имате отбор – не забравяйте да го въведете при регистрация.

ЗА БЕГАЧИТЕ: Запазваме формата на ЩАФЕТНО планинско бягане по трасе с общо разстояние 37 км, но тази година ще имаме класиране и за ИНДИВИДУАЛНО изминаване на трасето, за тези от вас, които предпочитат да разчитат само на собствените си сили.

Реклама

Тази година цените на билетите са следните:
Ранно записване (първите 50 закупени билета) – 27 лв.
Стандартен билет (колоездене и бягане) – до 10 май – 37 лв.
Групов билет за 5 човека – 150 лв.
Щафетно бягане – 60 лв.
Юноши до 18 г. – 10 лв.
Билет на място ( 11 и 12 май) – 47 лв.

5% от цената на всеки билет ще бъде дарена за благотворителност. Допълнително ще ви разкажем и конкретната кауза.

ТАЗИ ГОДИНА ВЪВ ВСЕКИ БИЛЕТ ЩЕ БЪДЕ ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА ЗА ДЕНЯ НА СЪСТЕЗАНИЕТО – 12 МАЙ.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО И ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ – www.spici.spk.bg

https://web.facebook.com/events/2441213339304269/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>