Гепард Сайкъл откри мострена зала едновременно с провеждането на третата си техническа конференция

Специалният гост на събитието Кристиян Бартикъл представи новостите в продуктите на американската компания Hayes Components


София, 10 март 2019 г. Днес в базата на Гепард Сайкъл в Казичене се проведе трета поред техническа конференция за представяне на продуктите на американската компания Hayes Components, която включва марките: Hayes, Maniou, SunRingle, ProTaper, Answer, Wheelsmith и Reynolds.  Новост тази година е представянето на новопридобитата от Hayes компания Reynolds – премиум производител на наплетени колела с карбонови капли и с доживотна гаранция.

На техническата конференция присъстваха всички оторизирани дилъри, които предлагат сервиз и поддръжка на продуктите на компанията.

И тази година партньорите ни се запознаха чрез демонстрации на живо с уникални технологични решения, сред които и най-новите разработки на Hayes: спирачката Dominion A4, която спечели награда за продукт на годината в pinkbike.com през 2018 г.; продуктите на Reynods. Споменато бе и за очакваните нови серии за ендуро и деца, който ще бъдат представени от Hayes тази пролет.

Участниците в обучението имаха възможност да дискутират както специфични технически въпроси, така и бъдещи разработки, с Кристиян Бартикъл – мениджър техническа поддръжка на компанията за Европа.

Всички партньори, присъствали на обучението, ще получат европейски сертификат от Hayes, което им дава възможност да подържат продуктите на компанията на българския пазар.

„Гепард Сайкъл вече трета година продължава да развива портфолиото си от марки, аксесоари и нови технологии. Тази година сме радостни с възможността да открием и мострена зала, където всички наши партньори отблизо могат да се запознаят с последните новости и да видят всички мостри на предлаганите от нас брандове”, заяви Благой Ангелов по време на официалното откриване на събитието и добави: „По-този начин вярваме, че скъсяваме пътя от нас, диструбутора, през магазините (наши партньори) до крайните клиенти. Поръчките ще стават все така бързо и всички запалени по велосипедите ще могат веднага да се насладят на последните технологии и иновации в нашия бранш.”

Гепард сайкъл поддържа в складовата си база в Казичене повече от 1800 продукта, сред които са цялото портфолио от продукти и компоненти на Hayes, а също и пълна техническа информация и ноухау за маркетирането и сервизирането им.

Специален гост на събитието бе и нашият медиен партньор Любомир Ботушаров от MTB-BG –  https://mtb-bg.com/


За Гепард Сайкъл:

Gepard.BG е основан през 2016 г.,  и за три години на българския пазар сме най-бързо развиващия се вносител и дистрибутор на велосипеди, велочасти и аксесоари.  Станахме ексклузивен дистрибутор  на продуктите на американската компания Hayes Components за територията на България и Румъния.

Включихме в портфолиото си повече от 20 марки –  SunRace, Manitou, SunRingle, Hayes, Reynolds, Protaper Answer, Sturmey Archer, Skorpion, Marwi, Union, SSR Pro, Selle San Remmo, Duro, MarsOne, Unior, Kench, JetSet, WheelSmith, Venzo и др.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>