Bike Center вече и в Пловдив с -20% на всичко на 9 март

Всичко си имат в Пловдив – история си имат, готини хора си имат, тепета си имат, културен живот си имат, панаир си имат… Е, хайде вече и Bike Center си имат, че то не може само айляк да бичат, трябва и колело да карат!

Всички велофенове от „града под тепетата“ вече ще могат да се радват на богато зареден магазин и качествен велосервиз. Гигантите в света на колоезденето Specialized, CUBE, SRAM, Shimano, TACX, Science in Sport и други топ марки вече се намират на бул. България №186.

Ела на 9 март за голямото откриване на магазина и вземи 20% отстъпка на всичко! В Bike Center Пловдив ще може да избираш от богат асортимент велосипеди, компоненти, аксесоари, електроника, екипировка, продукти за тренировка и поддръжка.

Присъедини се към събитието във Facebook!

Най-новият веломагазин на фирмата ще покрива същите високи стандарти, които веригата постави с другите 10 обекта в страната, с фокус към потребителя, но същевременно със свой уникален и отличаващ го стил.

Нашите механици гарантират качествен сервиз за всеки велосипед, а консултантите ще се погрижат да предложат индивидуално решение и съвет за всеки посетител на магазина.

Всеки клиент ще има възможност да избира измежду повече от 10 000 артикула, много от които могат да бъдат изпробвани на място с цел максимална удовлетвореност на потребителя.

„От дълго време феновете на колоезденето в Пловдив очакваха от нас да отворим магазин в града. Съдейки от онлайн клиентите ни от този край, осъзнаваме, че тук хората търсят качество в продуктите и обслужването – нещо, към което нашата фирма винаги се е стремяла. Щастлив съм, че ще може да допринесем за развитието на велокултурата в един от най-бързо развиващите се градове в България.“ коментира Николай Колев, собственик на веригата Bike Center.

Над 40-годишния опит на „Никол Байк Център“ в продажбата на велосипеди и спортни стоки дава възможност на фирмата да предложи първокласни продукти и обслужване за всеки колоездач – от деца до възрастни и от аматьори до професионалисти.

Следвайки досегашната политика на компанията, Bike Center ще продължи да бъде добър корпоративен гражданин и освен с предлагането на висококачествени продукти за колоездене, ще си сътрудничи с велоклубовете в региона, както и с общината с цел подобряване на условията за каране на колело в града и околностите.

Контакти:

Адрес: Пловдив, бул. „България“ 186

Телефон: +359894 62 34 96

Работно време: 
Понеделник – петък 10:00-19:30 часа
Събота 10:00-18:00 часа
Неделя: 11:00-17.00 часа

Имейл адрес: [email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>