Bike Ventures | Петрич Ендуро с кауза – 10.02.2019

Със затоплянето на времето и оттеглянето на снега дойде време да посетим и Петрич, Калифорния. Прогнозите за неделя са за слънчево време и максимални температури около 10 градуса. Ще караме предимно по пътеките от хижа „Беласица“, но може да пробваме и по-високо разположените такива. За няколко спускания към групата ще се присъедини и местният карач Теодор Мавродиев. 🙂 Събитието е с благородна кауза – част от таксата за участие ще бъде дарена на местния клуб Vivo mtb за подпомагане поддръжката и развитието на пътеките в района!

Програма
7:00 – Отпътуване от ст. „Васил Левски“.
10:00 – 17:00 – Пристигане в гр. Петрич. Каране по 3-4 от пътеките в района с извозване. Почивка и обяд в хижа „Беласица“.

Такса за участие: 65 лв. (6-8 души)
60 лв. (9-12 души)

Включва: транспорт София – Петрич – София, ползване на ремарке за велосипедите, извозване до началото на пътеките, шофьор, водач.

Реклама

!ВАЖНО!
– ЗА ЗАПИСВАНЕ моля попълнете онлайн формуляра – https://goo.gl/forms/RQ1aY3d5SkIz1nRe2
– За да се насладите на пътеките, е нужно да имате опит в спускане по трасета, включващи технични, скалисти и стръмни участъци.
– Задължителна екипировка: изправен велосипед, каска, наколенки.
– Препоръчително е да разполагате с медицинска застраховка за чужбина
– За повече подробности: [email protected] или 0898419414

https://web.facebook.com/events/412308032839490/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>