Martobas project | Ретроспекция на DH сезон 2018

На изпроводяк Martobas project е подготвил един дълъг обобщаващ филм за сезон 2018, който аз лично изгледах на един дъх, защото освен карането, в него има много забавни случки и любопитни моменти край трасетата и шатрите.

Отмина още една състезателна година. Равносметка след нея – четири нови дестинации, много емоция, хиляди метри трасета, много километри асфалт и неочаквани обрати.

Новите дестинации бяха Петрич, Чепеларе, Пещера и Ботевград. Приключението ми започна в студ и сняг на Winter bike duel-ът, премина през дългото и уморително трасе на Petrich DHI и продължи към дъждовната и мрачна Родопа планина и Pamporovo Bike Fest. След това смених високата планина с прохладния бриз на DH Burgas. В разгара на лятото се разхладих на дългото 3,5 км трасе на Чепеларе, където се проведе ДЛОШ-а по спускане. След това, на път за София, се отбих в Ботевград, където за мой късмет се провеждаше Botevgrad DH Cup. Но преди София, отново се върнах в Родопите за освежаващ байк лагер в Пещера. Отпочинал се отправих към Витоша, където сложих край на DH приключенията с Home Mountain Bike Cup.

Ами, това е накратко! И всичко това се постарах да събера в 24 минути. Приятно гледане! Изживейте една незабравима коледна вечер и посрещнете една позитивна, щастлива, здрава и по-цветна 2019 година. Адмирации към всички вас за това, че благодарение на вас и вашите хъс и упоритост, тези клипове станаха реалност. Весели празници!

Реклама