Анонс за официалното видео от Ендуро Гарванец 2018

Ендуро Гарванец 2018 беше нещо епично – такъв ще е и официалният видеоклип от събитието! Твърдя го с увереност, защото такъв е и този двеминутен анонс, който е напълно достоен за самостоятелно публикуване!

Добрите кадри и монтажа дължим на Калоян Иванов, Рус Вакрилов и Илияна Костова.

Впрочем най-добре е да копирам и текста на Omsight, съпровождащ видеото:

Скъпи приятели, решихме в днешния мрачен и дъждовен следобед да ви върнем по прашните склонове на Врачанския балкан, където камъните перманентно властват над пейзажа, а сцеплението е винаги някъде наоколо, но не и там, където ни трябва…

Представяме ви един кратък трейлър от видеото, което проследява второто издание на приятелската среща Ендуро Гарванец. Огромни благодарности на Калоян Иванов, Рус Вакрилов и Илияна Костова за видео кадрите и монтажа. И максимален респект към всички участици, престрашили се и прежалили себе си и колелетата си, тръгвайки по пътеките на Врачанския балкан.

Можем с ръка на сърцето да ви обещаем, че през 2019 ще положим още повече усилия по местните ни пътеки, за да вдигнем летвата за пореден път.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>