Monster Energy представя: ON HER TERMS

Последвайте Манон Карпентър и Монет Адамс в тяхното приключение сред спиращите дъха пейзажи в Исландия и научете малко повече за нещата, които правят тази островна държава толкова уникална!

Бившата световна шампионка и многократна победителка в Световната купа Manon Carpenter съблече състезателната фланелка, но продължава да търси приключенията със своя байк. Впускайки се в невероятно предизвикателство с Монет Адамс, двете колоездачки предприемат дълго пътуване, за да проучат с велосипеди грандиозните планини и суровите терени на Исландия.

ON HER TERMS е кратък филм за едно от най-уникалните места за каране в северното полукълбо. Исландия обаче е много повече от красиви пейзажи – тя е вдъхновяваща и необичайна, а работливото ѝ население прилага някои от най-модерните подходи за впрягане на геотермалната енергия в своя полза.

ON HER TERMS е продукция на Aspect Media в партньорство с Pencil Mountain и Saskia Dugon. Филмът е представен от Monster Energy в съдружие със SCOTT-Sports и Radon Bikes и е част от официалната селекция на филмовия фестивал Shextreme 2018.

Не пропускайте да разгледате и снимките по-долу!

Реклама