Голяма складова РАЗПРОДАЖБА на DRAG ZONE на 22, 23, 24 ноември в Бизнес център „Сердика“

Повече от десетилетие Вие, клиентите на Drag Zone, гласувате доверие на нашия екип – давате одобрението си за широката гама продукти, които подбираме за Вас, повишавате търсенето на велосипеди и развивате велокултурата в България! Благодарим Ви!

Воден от желанието да върне жеста на нашите клиенти, екипът ни влезе в склада и подбра огромен набор от велосипеди и велокомпоненти с цел специална тридневна разпродажба!

Голяма складова разпродажба на DRAG ZONE само този четвъртък, петък и събота! Посети нашия специален аутлет в Бизнес център Сердика на ул. Гюешево, 83 и купи велосипеди с отстъпки до 25% и велокомпоненти с отстъпки до 70%!

Очакваме те на 22, 23 и 24 ноември от 9:30 до 19:30 часа в Бизнес център Сердика.

Къде: Бизнес център Сердика на ул. Гюешево, 83 (до Speedy)

Кога: 22, 23 и 24 ноември (четвъртък/петък/събота) от 09:30 ч. до 19:30 ч.

Независимо дали изминаваш по 200 км на шосе, пускаш се по най-екстремните планински пътеки, караш велосипед до работа или в парка – заповядай в нашия специален аутлет в Бизнес Център Сердика на ул. Гюешево, №83. Вярваме, че всеки ще открие по нещо за себе си! Искаш ново колело – имаме, с атрактивна отстъпка! Желаеш сам да сглобиш мечтания байк – разполагаме с огромен избор от части/ъпгрейди за твоя велосипед с отстъпки до 70%.