Velosiped.bg е официален вносител на SKS-GERMANY за България

Може и да не сте забелязали, но от известно време официален вносител на германската марка SKS за България е Velosiped.bg. Това е добра новина, защото този световноизвестен производител на аксесоари и инструменти има много добри продукти, които обаче през годините ту се появяваха, ту изчезваха от родната търговска мрежа, а за потребителите подобна променливост в никакъв случай не е приемлива. Сега можете да намерите част от асортимента на SKS в онлайн магазина Velosiped.bg, а в бъдеще очаквайте още нови продукти там.

Ето и няколко конкретни продукта, към които насочваме вниманието ви:

Калник SKS S-GUARD SPLATTER черен

Последните месеци са сухи, но това няма да трае вечно. S-GUARD супер лек (24 грама) заден калник, предпазва от кал и вода. Универсален е, т.е. може да се ползва за всякакъв тип велосипеди, включително и такива с окачване. Изработен е от супер мек и гъвкав материал. Лесно фиксиране.

Цвят: черен
Тегло: 24 грама
Дължина: 290 мм

https://velosiped.bg/kalnik-sks-s-guard-splatter-cheren.html


Стойка за бутилка TOPCAGE

Използвайки същата технология на SlideCage,Topcage осигурява отлична производителност и приляга на всички пластмасови бутилки за вода. С опция за регулиране на размерите на бутилката, тази стойка е много надеждна, а допълнителната приставка с велкро ремък позволява монтаж на всякакъв тип велосипеди, включително и такива, които нямат предвидени отвори за монтаж чрез болтове.

https://velosiped.bg/stojka-za-butilka-topcage.html


Стойка за бутилка VELOCAGE

Лека конструкция (тегло под 40 грама) и изцяло спортна визия – перфектно конструирана за всеки тип велосипед. Изключително удобно вземане и връщане на бутилката в стойката. Много сигурно задържане на бутилката. С гаранция от немския производител на велосипедни части и аксесоари SKS.

https://velosiped.bg/stojka-za-butilka-velocage.html


Сервизна помпа SKS AIRKOMPRESSOR 12.0 (бяла или черна)

SKS помпа Airkompressor 12.0 с основа за под, подходяща за сервизна или домашна употреба.

Материал: Метал / пластмаса

Мулти-вентил / Presta & Schrader AV/DV/SV

Налягане: 12 bar / 115 PSI

Височина: 730 мм

https://velosiped.bg/krachna-pompa-sks-airkompressor-12-0-bjala-ili-cherna.html


Следете новините, промоциите и новите продукти в онлайн магазина чрез Facebook страницата му или директно на https://velosiped.bg/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>