Martobas project | Home Mountain Bike Cup 2018

Martobas project e готов с видеото си от последния кръг на Българските даунхил серии – както и досега, в него виждаме не само интересни моменти и кадри от карането, но и много елементи на репортаж, така че вижте какво е уловила камерата му по трасето над Драгалевци и около него:

Здравейте, приятели! Настъпи денят, в който да сложим край на Българските даунхил серии с едно витошко приключение на трасето „Бай Кръстьо“. Тази година времето беше идеално, лифтът работеше и имаше прекрасни предпоставки да се получи добър финал в спускането.

Така и стана! Състезателите бяха близо 100 на брой. За щастие не се стигна до сериозни инциденти, като изключим счупеното кормило на Йордан Анчев, който така и не финишира. Другата изненада дойде от Росен Ковачев, който от догодина ще се сътезава в категорията на ветераните или „Masters“. Освен това Стивиан Гатев успя да пребори конкуренцията на това трасе, след няколко неуспеха, и стана първи в категорията на мъжете.

Това беше от мен за тази година. За поредна година станах част от вашия даунхил свят. Свят, изспълнен със страст, адреналин, забавни и не чак толкова забавни моменти. Беше истинско удоволствие и привилегия да усетя всяка ваша емоция, да заснема всяка ваша надпревара и да видя усмивките ви по лицата. Благодаря Ви! До нови срещи по трасетата на България и дай Боже и чужбина! Приятно гледане! 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>