Tест райд на нови модели електрически велосипеди DRAG на 20 октомври

Безплатен организиран тест райд на електрически велосипеди DRAG ще се проведе тази събота, 20 октомври от 11:00 часа край хотел „Хилтън” в София. В DRAG твърдо стоим зад каузата за активен начин на живот и екологично чист транспорт.


Заповядайте тази събота в шатрата на DRAG на алеята в дясно на хотел „Хилтън”, от страната на ул. „Астана”, където ще имате шанса да изпробвате възможностите на електрическите велосипеди DRAG: ION, Escape, MotivE.

Запишете се предварително за Организирания тест райд с лично съобщение до Фейсбук страницата на Drag Zone или елате на място!

Дата и час: 20 октомври 2018 г. от 11.00 до 17:00 часа
Място: Алеята в дясно на хотел „Хилтън”, от страната на ул. „Астана”

Велосипедите, които ще тестваме:

Всички електрически модели велосипеди на DRAG са окомплектовани със Shimano STEPS системи за асистиращо задвижване. 250-ватовият електрическият двигател е разположен в областта на курбелите/средното движение и работи само когато е необходимо. С Shimano STEPS без усилие може да поддържате скорост до 25 км/ч дори при интензивно изкачване, а литиево-йонната батерия ще ви осигури часове каране преди следващото зареждане.

Нашето предложение:

Предлагаме ви шанс да изпробвате новите електрически велосипеди DRAG преди да влязат в продажба в началото на 2019 година. Независимо дали вече сте запознати с ползите от е-байковете, или ще го направите тази събота на тест райда, ние ви даваме възможност да капарирате избран от вас модел с отстъпка.

Капарирайте вашия електрически велосипед DRAG до 31 октомври и се възползвайте от 10% отстъпка от цената – както във физическите магазини на Drag Zone, така и в онлайн магазина, като оставите съобщение на [email protected] или се обадите на телефон 0884 07 39 16.

ION Trail PRO DI2. 150 мм ход на предницата, 65° челен ъгъл и 450 мм дължина на стойките на веригата и вече имате един велосипед за агресивно планинско каране, но ние не спряхме дотам и интегрирахме Shimano STEPS електрически мотор в рамката. Така ION може да ви отведе на места, където не сте били досега. ION  е чистокръвен електрически велосипед, способен да пребори и най-тежките изкачвания и дарен с геометрия, която ще ви накара да се чувствате уверени и на най-техничните спускания.

Модел 27.5 ION Trail  – 5290 лв.
Модел 27.5 ION Plus – 4590 лв.

Escape ADVANCED. Мислили ли сте за начин как да избегнете градските задръствания без усилие? Escape е това, което търсите. Велосипед с интегриран Shimano STEPS електрически мотор, геометрия, която ви дава свобода при каране в градски условия и детайли, които ще ви впечатлят. Escape ви дава свобода.

Модел 29 Escape Advanced – 3590 лв.
Модел 29 Escape Sport – 2990 лв.

MotivE. Електрическите велосипеди са бъдещето на придвижването в градска среда. MotivE предлага бърз, лесен и надежден транспорт до работното място с мисъл и грижа за околната среда.

eMotive STEPS I-8 Di2 – 3290 лв.
eMotive STEPS I-7 – 2990 лв.