Дневниците на Атертън, еп.34 и 35 | Hardline и Foxhunt

С двата най-нови епизода от поредицата на Trek и семейство Атертън хвърляме поглед към две от най-интересните събития, организирани и спонсорирани от Red Bull.

Hardline е безусловно едно от най-трудните състезания по спускане в света. Вярно, не е нито кръг от СК, нито Световно първенство; участниците не са толкова многобройни и може дори да не сте чували имената на някои от тях. Трасето обаче, създадено от Дан Атертън, е нещо невероятно – комбинация от супер тегави, стръмни и технични участъци и огромни скокове във фрийрайд стил. Джий Атертън неведнъж се е доближавал до първото място, но едва сега постигна победата!

Цялото спускане на Джий можете да гледате през неговата камера тук: https://www.youtube.com/watch?v=C7ZcVUkiQTM, а запис от прякото излъчване на цялото състезание има тук: https://www.youtube.com/watch?v=dSobHLnyQr4.

Реклама

Foxhunt е много интересен формат, при който Рейчъл Атертън стартира малко след други 200 участнички, за да се опита да изпревари колкото може повече от тях по пътя към финала.

Още едно видео с доста по-различна перспектива можете да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=FRNwGsj7SVo.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>