Медиен преглед: Yamaha с нова серия двигатели за електрически велосипеди и с напълно интегрирана батерия

Yamaha е един от водещите производители не само при мотоциклетите, но и при е-байковете. Японската компания бе една от първите, които се включиха в този сегмент и въпреки все по-силната конкуренция в него, се старае да поддържа продуктите си на най-високо ниво. В тази насока са и новините около новата им система за планински е-байкове, която колегите от ekolelo.bg представят с повече подробности.

Водещият компонент в системата, електродвигателят PW TE се отличава с нови за марката екстри като асистиране при бутане и нов, напълно автоматичен режим за подпомагане, при който колоездачът само кара, без да избира режима и параметрите за асистенция от страна на мотора. Друга съществена новост е пълната интеграция на батерията в рамката – нещо, което досега отсъстваше при Yamaha. Налице са и два дисплея – опростен (за тези, които имат нужда само от базова информация) и мултифункционален (който може да се свърже и със смартфон).

Изобщо, новостите не са никак малко и са интересни, така че ви препоръчвам да прочетете и подробната статия по темата тук:
https://www.ekolelo.bg/yamaha-нова-серия-двигатели-и-напълно-интегрирана-батерия/

Реклама

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>