Martobas project | Байк лагер Пещера 2018

В почивен ден какво друго да пусна, ако не видеоклип от една хубава почивка, съчетана и с активно обучение по планинско колоездене. Това е байк лагерът в Пещера, организиран от велоклуб Shore Invaders/Велоучилище Бургас, който вече е традиционен и любим на много подрастващи спускачи. Благодарение на Martobas Project можете да научите всичко за тазгодишното издание на лагера.

Здравейте приятели на планинското колоездене и на даунхил приключенията! Малко повече от месец след байк лагера в град Пещара, който се проведе на 23, 24 и 25 август, видеоклипът е вече готов. За поредна година организатор на това събитие беше бургаският байк клуб Shore Invaders и Байк Училище Бургас. За щастие успях да присъствам на живо на този лагер и останах доста впечатлен от самото градче и от мероприятието. Освен спусканията и тренировките по трасето, по време на лагера, както е по традиция, бяха посетени пещерата „Снежанка“ и ретро музея в града. Специален гост-сътезател на тазгодишното издание беше един от най-добрите карачи, а именно Йоан Нейчев, чиито впечатления за трасето ще видите във видео клипа. Спирам с писането и Ви оставям в компанията на Байк лагер Пещера 2018. До нови срещи, надявам се в София!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>