Biking Tours | Пътеките над Смолян

Смолян и Пампорово са любимо място за каране на много хора и затова Biking Tours организират едно есенно посещение на някои от най-хубавите пътеки в района на 6-7 октомври 2018 г.

ПРОГРАМА

Ден 1, 06.10.2018 г.
Пътуване София-Пампорово. Тръгваме в 6:30 ч. от национален стадион „Васил Левски“, пътуваме с организиран транспорт до Пампорово (вр.Снежанка).
Започваме деня с пътеките от ендуро състезанието и се спускаме шеметно по една от най-развинтените до чешмата на СБА, която се намира на асфалтовия път преди Смолян. Оттам въртим 3 км по асфалт до параклис „Св. Панталеймон“ и се „лъзгаме/сюркаме“ по другата ендуро-серпентинеста и доста технична пътека до центъра на Смолян. Там пием кафе, кола и бира и трансфер отново към Пампи! Пускаме се по някоя от рошавите пътеки към Смолянски езера и правим още един трансфер до хотел „Форест Нук“, който се намира малко под Пампорово. От това място правим шантаво спускане по черен път и пътека 11 км и завършваме деня на спусканията в с. Бостина. Където пием по бира и се отправяме към мястото за нощувка и барбекю!

Ден 2, 07.10.2018 г.
През втория от двата дни спусканията ще продължат с пълна сила, за да се насладим на интересните пътеки над родопския град. Ще започнем с най-харесаната от предходния ден, тя ще бъде избрана от участниците. След което ще разнообразим програмата с интересна пътека от Перелик към Каньона на водопадите – пътеката е пълна с „камънурници“ и е предразполагаща към „пръсването на дараци“ – разбира се, е 100% караема. Последния трансфер ще бъде отново към вр. Снежанка. И за финал спускаме най-дългата от пътеките към Смолян, след което отпътуваме към София.

Реклама

Нощувка: 
Ще спим на палатки в района на х. „Смолянски езера“ и на закрито в самата хижа! Има възможност и за по-луксозно място за настаняване (хотел „Маунтайн Лейк“)  – ако някой реши да спи там, трябва сам да си направи резервация! http://www.mountainlake-bg.com/

Храна:
Може да организираме общо и да си приготвим или всеки да си носи сам.
––––––––––––––––––––––––––––––
Организационната такса за събитието е 130 лв. Тя включва водач/и, застраховка злополука, както и транспорт от и до София. Също така и всички трансфери до пътеките, които ще бъдат максимално много! 
Таксата не включва храна, нощувка и лични разходи по време на карането!
–––––––––––––––––––––––––––––-
ВНИМАНИЕ: ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ, ТРЯБВА ДА ИЗПРАТИТЕ КАПАРО В РАЗМЕР НА 50% (60 лв.) ОТ ОРГАНИЗАЦИОННАТА ТАКСА ПО БАНКОВ ПЪТ

ГРУПАТА Е ОГРАНИЧЕНА! А нивото е напреднали.
–––––––––––––––––––––––––––––
Сдружение Байкинг Турс, 
ЕИК 176964276 
BG77STSA93000023219049
STSABGSF

Записването става на e-mail: [email protected] или на тел. 0888881245 – Нено Делирадев. 
Изисква се 50% капаро за участие 60 лв.
Краен срок за записване 03.10.2018 г. или до запълване на групата.
Моля, изпращайте три имена, ЕГН и актуален тел. 

ВНИМАНИЕ ТОЗИ МАРШРУТ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА НАЧИНАЕЩИ!!! ЧАСТ ОТ ПЪТЕКИТЕ СА ТЕХНИЧНИ, СТРЪМНИ И КАМЕНИСТИ!

Препоръчваме на всеки участник да носи екипировка, съобразена с програмата на карането и метеорологичните условия!

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/events/525451107896958/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>