Нови етапи и много каране ви очаква в Elevation 999 от 6 до 9 септември в Пампорово

Следващият кръг от Българските ендуро серии за 2018 г. ще е в Пампорово и е едно от най-трудните (като терен, а и като издръжливост) състезания през сезона, а също и единствената двудневна ендуро надпревара в България. Това означава много каране – цели девет етапа в рамките на уикенда!

Ако първите редове не са ви изкушили достатъчно, за предстоящото издание организаторите са подготвили доста изненади и две изцяло нови пътеки, така че Elevation 999 2018 ще е интересно не само с добре познатите трасета, но и с новите попълнения, които без съмнение няма да отстъпват на класиките. Ето как изглеждат картите с етапите за двата състезателни дни:

Реклама

Записването за състезанието вече тече на адрес www.conceptcreative.org/e999.

Една от допълнителните екстри при това състезание е, че таксата за участие включва достъп до обслужващите състезанието лифтове за периода 6-9.09.2018 г. Това позволява на участниците да пробват и някои от другите трасета, които не са включени като етапи в надпреварата, но са също толкова добри за каране.

Още подробности, програма и допълнителна информация очаквайте във Facebook страницата на събитието: https://web.facebook.com/events/1960226820962495/.