По-малко от две седмици остават до ултра крос триатлона „Лъвско сърце“ 2018

Записването за тежкото и атрактивно състезание по Черноморието приключи, остават дните за финална подготовка, преди участниците да се изправят пред предизвикателствата на трите дисциплини в първия ден на месец септември.

Какво кара хората да преминат 3 км плуване в открито море, 116 км планинско колоездене и 21 км бягане по пресечен терен? Това е тяхното ЛЪВСКО СЪРЦЕ! ♥

За трета поредна година ултра крос триатлонът „Лъвско сърце“ предизвиква всички с достатъчно смелост, издръжливост и мотивация да надскочат собствените си граници в едно уникално приключение в сърцето на Странджа планина и Приморско.

Състезанието се провежда в две категории – УЛТРА и ЩАФЕТА – и ще тества възможностите на атлетите самостоятелно и в отборно предизвикателство.

Реклама

Участниците се изправят срещу 3 км плуване в залив „Перла“, 116 км планинско колоездене в Странджа и 21 км бягане в резерват „Ропотамо“ с обща дистанция 140 км и контролно време от 13 часа.

Трасето на състезанието преминава през четири природни резервата и покрай 12 тракийски светилища и прекарва състезателите през някои от най-недостъпните и мистични кътчета на Странджа планина, за да разкрие пред тях огромното природно и културно богатство на този регион.

Повече информация за програмата и условията за участие ще намерите на www.lionheart.bg ,както и във Facebook: https://web.facebook.com/events/152928538690739/.

Състезанието се осъществява с подкрепата на:
Община ПриморскоadidasПетрол АДFitSpoRed BullDelfina LtdPulse cyclesComNetRight RentalBiofreshDoppelherz BulgariaProVioticTop PrintИзворна Вода БачковоGU Energy LabsE ЛEKVitanea LtdBeardfrost ProductionsWIND2WINBryzosEkotoiSiteMedia BulgariaАкадемия Първа ПомощSWATbgMBAL Life HospitalMOVE.BGПекарни „ЗИА“