Представяне на новата гама велосипеди DRAG за 2019 г.

На 23 и 24 юли в гр. София, Веломания ЕООД направи първо представяне на новата колекция велосипеди DRAG за сезон 2019. За поредна година интересът към новите модели велосипеди DRAG беше голям – на представянето присъстваха над 40 от водещите фирми в бранша от цяла България.

Очаквано най-голям интерес предизвикаха планинските велосипеди. Следвайки неизменно световните тенденции, в колекция 2019 на велосипеди DRAG се откроиха електрическите МТВ велосипеди. С агресивна геометрия и снабдени с електрически мотор SHIMANO, тези модели определено привлякоха интереса на аудиторията. Представителите на DRAG в този сегмент са моделите ION и Escape.

Друг интересен концептуален модел за 2019 г. са ендуро твърдаците с възможност за монтаж на 27.5“ или 29“ капли, както и с „Плюс“ размер гуми. Приятната  изненада тук дойде от изцяло възобновения модел Shift.

Серията DRAG Hardy също бе представена в изцяло обновен вид, като сега Hardy е с нова окомплектовка във всичките си варианти, както и обновена геометрия, която позволява още по-агресивно каране. Наблегнахме и на детайлите, като сега Hardy е с вътрешен път на жилата, за да се запази изчистеният дизайн, както и преден дерейльор с фронтално дърпане.

Един от флагманите на DRAG, модела C1, който е на пазара над 15 г., също ще излезе в нови цветове и окомплектовки за 2019 г.

В сегмента детски и юношески велосипеди, където DRAG е безспорен лидер в последните години, се доразвива концепцията KIDFIT, като вече в цветовете на велосипедите се предлагат и подходящи каски, ръкавички, бидончета за вода.

За поредна година има и революция при шосейното колоездене. Моделът DRAG Celerra е новият състезателен шосеен велосипед  с изцяло безжичен монтаж и максимално олекотена карбонова рамка. Изработен е на базата на обратната връзка от атлетите на професионалните континентални и интерконтинентални отбори, които се състезават с велосипеди DRAG.

Представени бяха и новостите от световните чарки за части и аксесоари, на които Веломания ЕООД е официален представител за България. Сред тях се нареждат BELL, GIRO, MAVIC, SCHWALBE, CRANK BROTHERS, SIGMA, LOOK.

За завършек на презентацията бяха запазени новите компоненти и аксесоари за 2019, както и линията за екипировка за колоездене DRAG Gear.

Всички представени модели велосипеди DRAG, както и новостите при водещите марки за екипировка и аксесоари, предполагат един доста интересен сезон за веломаниаците в България.

Повече информация относно новите модели велосипеди DRAG, както и всичко необходимо за велосипедния спорт и хоби, може да намерите в официалните ни информационни канали и на място в магазини DragZone и онлайн на dragzone.bg:

https://dragbicycles.com/publication/2019/#book/ (каталог)

dragzone.bg

Facebook

Instagram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>