Откриването на сезона в Пампорово е отложено за следващата седмица!

Както може би знаете, МТБ зоната в Пампорово (към която се включва и трасето над Чепеларе), трябваше да започне работа този уикенд (16-17 юни 2018). Екипът на Concept Creative неуморно се трудеше през последните два месеца, за да посрещне гостите на курорта не само с перфектно оформени трасета, но и с нов туристически център и още много изненади и нови неща.

Уви, на 14 юни, само два дни преди лифтовете да заработят по летен график, природата реши да покаже мощта си и над района се разрази страхотна буря, която е бушувала почти два часа. Проливен дъжд, градушка и други стихии превърнаха склоновете над Пампорово в кални свлачища, а резултатите са плачевни. Байкпаркът също е засегнат, а и голяма част от терените около него, така че за жалост летният сезон няма да може да бъде открит на планираните дати (16-17 юни), а чак седмица по-късно в рамките на Пампорово байк фест 2018.

Организаторите се извиняват на всички за причиненото неудобство и ще запретнат здраво ръкави, за да възстановят максимално бързо щетите по трасетата и инфраструктурата на велопарка.

Всички са добре дошли в Пампорово и Чепеларе следващата седмица (21-24 юни), когато не само ще могат да покарат, но и да гледат няколкото състезания в рамките на Пампорово байк фест 2018.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>