Дневниците на Атертън, еп.24 и 25

Напоследък малко поразбъркахме реда на епизодите, защото тези от Световната купа ги публикуваме в статиите с отборни видеоклипове. За хората, които не искат да пропускат нищо от поредицата на Атертън, следват два „изостанали“ епизода.

Епизод 24

Джий отива за каране и тестване в Сан Ремо, но там се появяват известни „търкания“ с италианската полиция. След това на път към Форт Уилям той посещава фабриката на Endura, а в Шотландия отборът участва в Британските даунхил серии и записва (почти) хетрик с победи на Рейчъл, Кейд и участника в Академията на Атертън Люк Уилямсън.

Реклама

Епизод 25

Рейчъл прави първа проба на трасето за тазгодишното събитие Red Bull Foxhunt, а след това семейството се наслаждава на вкусно барбекю и на хубави скокове. Следва нещо още по-пикантно – сглобяване на специално украсения за Форт Уилям велосипед на Джий. И като всяка нова играчка, тази също трябва да се пробва, независимо колко гнусни са условията навън!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>