Тя е там навън!

Scott представят нова видеопоредица, която е посветена на жени, за които спортовете на открито са предизвикателство, професия, вдъхновение или начин на живот. Първият епизод е посветен на планинското колоездене и в него ще видите Карел Елер, Монет Адамс и Лорейн Бланшер сред красотите на Сиера Невада.

Карен идва от Германия, майка е на две деца и се изхранва чрез планинското колоездене вече почти 30 години. Лорейн е бивш шампион на Канада по спускане – тя обича да проучва нови места и да мята по някой скок от време на време. Монет е най-младата в тази група – тя живее във Великобритания и поделя времето си между карането на колело и работата си като графичен дизайнер.

В следващите епизоди ще бъдат представени жени и в други три спорта – шосейно колоездене, планинско бягане и ски туринг. Повече можете да прочетете ТУК.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>