WeThePeople вече в България

Ако сред читателите ни има любители на ВМХ карането, тази новина сигурно ще им хареса. Топ-производителят на ВМХ велосипеди WeThePeople (WTP) ще се дистрибутира в България от верига магазини ВЕЛОЗОНА. Всички любители на този стил могат да разгледат велосипедите на живо в търговските обекти, както и в сайта www.velozona-bg.com.


WeThePeople Bike Co. (WTP) е немски производител на висок клас BMX колела и компоненти за състезатели и любители на този тип каране. Велосипедите WeThePeople се предлагат в над 50 страни по света – вече и в България!

WTP JUSTICE 20″

Направен предимно от Cro-Mo стомана, този велосипед е изключително здрав, като същевременно запазва теглото си ниско.

Веригата 13.2″ поддържа велосипеда гъвкав и маневрен, което е добре за нови карачи – имайки подвижен велосипед, ученето на нови трикове е малко по-лесно.

959.00 лв. от Велозона


WTP REASON CS 20″

WTP REASON е уличен модел BMX, висок клас велосипед за запалени карачи, които искат да навлязат в света на BMX.

Хром-молибденовата сплав се използва във всички зони с високо напрежение на рамката за максимална здравина. REASON има по-голям челен ъгъл от 75,5 градуса и супер къса 26 мм offset вилка. REASON се държи на улицата точно както професионалните улични BMX, като състезателите Джордан Гудуин и Дан Крук!

999.00 лв. от Велозона


WTP REASON FC 20″

WTP REASON FC е уличен модел BMX, висок клас велосипед за запалени карачи, които искат да навлязат в света на BMX.

Хром-молибденовата сплав се използва във всички зони с високо напрежение на рамката за максимална здравина. REASON има по-голям челен ъгъл от 75,5 градуса и къса вилка с 28 мм offset.

Reason FC е със SALTPLUS „PRO“ freecoaster главина със свободен ход – разликата спрямо нормална е в това, че тук не се налага педалите да бъдат въртяни назад, за да се движи BMX-ът назад.

1099.00 лв. от Велозона


WTP CRYSIS 20″

WTP Crysis е среден клас БМХ, притежаващ спецификации, които лесно можем да открием и в байковете на професионалните отбори. Държи се добре на улицата, в парка и на dirt скоковете!

1189.00 лв. от Велозона


WTP VERSUS 20″

С рамка от 4130 Cro-Mo, WTP Versus е байк, предназначен най-вече за парковете и с висок клас характеристики. Целящ сериозния карач, този ВМХ е почти на нивото на професионалните!

1299.00 лв. от Велозона


WTP TRUST FC 20″

WTP Trust е изцяло завършен висок клас ВМХ за взискателния карач, който е готов да превзема всякакви терени. TRUST FC идва със SALTPLUS „PRO“ freecoaster главина, която позволява велосипедът да се движи назад, без да се въртят педалите.

1389.00 лв. от Велозона


WTP ZODIAC 20″

WTP ZODIAC е висок клас ВМХ, разработен за улицата, целящ се в най-запалените карачи, които търсят custom сглобка.

Базиран е на най-новите технологии, с които разполагат в професионалните отбори. ZODIAC разполага с най-късата задница – само 33см, челна тръба с наклон 75,5 градуса и къса вилка с 26 мм offset.

1499.00 лв. от Велозона

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>