Mercedes-Benz UCI MTB World Cup Lošinj 2018 | Класиране

Световната купа по спускане започна на 21-22 април в Хърватия с доста падания и извадени от строя топ-състезатели, което отново предвещава интересен и оспорван сезон. За пълни подробности най-добре е да гледате записа от прякото предаване по RedBull.tv тук:
https://www.redbull.tv/video/AP-1U6A9E8FN1W11/womens-dhi-finals-losinj (жени)
https://www.redbull.tv/video/AP-1U6A9DX711W11/mens-dhi-finals-losinj (мъже)

Ако нямате време за това, ето набързо резултатите при мъжете и жените:

Реклама

В следващите дни очаквайте и много отборни видеоклипове – това е основният начин, по който ще отразяваме Световната купа по спускане през 2018 г., тъй като той дава и много подробности „от кухнята“.

В Лосини участваха и български състезатели. От тях само Виктория Гончева се спусна на финалите, тъй като в нейната категория нямаше квалификация. Вики завърши на 7 място от 9 момичета. При младежите Румен Белезирев остана извън финала с 39 място от квалификацията, а при мъжете Стивиан Гатев завърши на 116 позиция и също остана извън финала в неделя. Като се има предвид колко „травматично“ се оказа това първо състезание, се радваме, че българските състезатели завършиха успешно спусканията си.

http://www.uci.ch/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>