12-и Sfendami Mountain Festival | 21-22 април 2018

21-22 април се очертава като един от най-наситените уикенди през годината, но ако случайно не се включите в някое от множеството български събития, от съседна Гърция също имат предложение към любителите на планинското колоездене и бягането. Sfendami Mountain Festival ще се проведе за 12 път недалеч от Солун, което значи и достатъчно близо до България.

Както може да се очаква при толкова дълга история, този фестивал е едно от големите събития на гръцката МТБ сцена, особено за любителите на ХС карането.

За планинските колоездачи са предвидени три различни дистанции – 46 км (като по този маршрут ще има дори и състезание с е-байкове!), 26 км и 12.5 км. Подобно е положението и за бегачите, само че там разстоянията са по-къси.

И през двата дни ще има много допълнителни активности за деца и младежи, включително и състезания, така че фестивалът да е приятен и забавен за цялото семейство.

За допълнителна информация, регистрация (до 18 април!) и т.н. посетете сайта на фестивала: http://www.sfendami.com/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>