Велопоход „Заедно“ в подкрепа на хората с хемофилия – 21 април 2018 г.

Споделяме ви една инициатива на Българска Асоциация по хемофилия, на която имаме удоволствието да партнираме и тази година! Ако имате възможност и желание, включете се в социалния велопоход „Заедно“ в подкрепа на хората с хемофилия – 21 април, 11:00 часа!

21.04.2018 – 11:00 – София – Велопоход “ЗАЕДНО” в подкрепа на хората с хемофилия – “СПОДЕЛЯНЕТО Е СИЛА!”

Присъединете се към велопоход “ЗАЕДНО“ в град София, който Българска асоциация по хемофилия организира за трета поредна година в подкрепа на хората с хемофилия. Асоциацията ежегодно отбелязва Световния ден на хемофилията на 17 април с различни публични събития, които целят да информират обществеността за характера на заболяването и да подкрепят хората с вродени нарушения в кръвосъсирването и техните близки.

Нека по този начин да изградим едни споделен свят!

Тази година велопоходът ще се проведе на 21 април (събота) от 11:00 до 13:00 часа в 4 града едновременно – София, Пловдив, Варна и Бургас.
В тази слънчева пролетна събота ви очакваме да покараме “ЗАЕДНО” в София и по този начин да докажем, че *СПОДЕЛЯНЕТО Е СИЛА*, ЗАЩОТО…

– Когато човекът е сам и държи знанията и уменията за себе си, не би могъл да постигне дори личните си цели.
– Когато си споделяме информация и знание, сме по-компетентни, отговорни и сплотени.
– Когато сме сплотени, имаме силата да променим статуквото и да разрешим належащите проблеми.
– Когато повече хора се обединим в една обща кауза, отговорните институции също се вслушват, чуват и биха се включили в каузата заедно с нас!

С кампанията под надслов “Споделянето е сила” и велопоход “ЗАЕДНО” призоваваме всички отговорни лица: здравни институции, правителство, неправителствен, публичен и частен сектор, както и цялото общество да се обединят в името на една обща кауза!

Целта е всички да започнем да си споделяме по-целево и ефективно: знание, умения, ресурси и подкрепа, с което да постигнем подобряване в лечението и качеството на живот на всички хора с хемофилия.
Ако всеки от нас стане по-отговорен и толерантен към себе си и другите около себе си, болните и здравите хора ще могат да водят един по-пълноценен и смислен живот “Заедно”!
***
Колоезденето е един от двата препоръчителни спорта за страдащите от хемофилия (плуването е другият) и именно заради това каним вас – хора от всички възрасти, за да демонстрираме съпричастност и да предизвикаме по-висшите институции да я проявят заедно с нас!
*****
Предстои да уточним началните точки и точните маршрути.
Следете събитието за повече подробности!

https://www.facebook.com/events/1473795006065316/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>