На две гуми в Йордания

Двама приятели имат идея да организират едно нестандартно пътешествие с велосипед в Йордания. За целта те организират предварителна среща с всеки, който би искал да се включи, за да може всички заедно да решат различни въпроси около организацията и логистиката, което вече ще позволи да се изчисли и цената на пътешествието. Срещата е на 23 януари от 19 ч в ресторант „Царевец“.За повече подробности копирам информацията от Facebook:

Здравейте, приятели!

Бих искала да ви поканя на едно нестандартно пътешествие – да разгледаме красотите на перлата на арабския свят Йордания на две гуми!

Заедно с моят приятел Красимир Иванов спонтанно генерирахме тази идея и съм изключително развълнувана да ви разкажем за нея. 

Много накратко, идеята е през март тази година да се разходим из Йордания, но не с автобус, а на две гуми. Защо да не да практикуваме любимото си хоби и далеч от родината и да придобием един различен поглед из дивите хълмове на Близкия Изток 🙂

Техническата трудност на маршрутите няма да бъде висока и екстремни спускания не се предвиждат, за съжаление на техните фенове и за радост на по-лежерните карачи. 🙂

За протокола бих искала да кажа, че и двамата с Краси сме сертифицирани планински водачи, като той е имал удоволствието да води и велосипедни групи.

Ако казаното дотук ви се струва вълнуващо, интересно или любопитно, заповядайте на посочената дата и място, за да уточним подробностите!

https://www.facebook.com/events/201132900464759/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>