Сам Пилгрим | E-bike freestyle

От 2018 г. Сам Пилгрим има нов спонсор и това е германската компания Hibike, която в последните години специализира основно в електрическите планински велосипеди. Тази новина породи шумни дискусии в Pinkbike и на други места в мрежата, като не закъсняха мненията, че Сам е изневерил на дисциплината си, че е-байковете не могат да имат нищо общо с DJ триковете и фрийрайд карането и т.н. Разбира се, критиците пропуснаха факта, че Hibike правят и „нормални“ планински велосипеди и че скоро се очаква специализираната им рамка за Dirt Jump, която ще бъде основният работен инструмент на британеца.

И все пак… наистина ли е-байковете не стават за такъв тип каране? Дали пък това не е поредното твърдение от хора, които никога не са правили задно салто или 360 с обикновен велосипед? Истини много, но Сам Пилгрим реши да провери възможностите на своя ендуро е-байк и ето какво откри:

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>