#POWERTRAINING с Еван Гутрие и Cinch Power Meter

Носителят на ХС купата на Канада Еван Гутрие не е типичният диетично хранещ се и облечен в ликра крос-кънтри състезател. Той кара с шорти, мята се от места, където мнозина не го правят дори с дългоходови велосипеди, завършва на подиума в събитията от BC Enduro Series и дори отказа място в канадския националния отбор за Световното първенство, тъй като предпочете да вземе участие в последния кръг от Световните ендуро серии във Финале Лигуре. Там той успя в единия от етапите да достигне топ 10, въпреки конкуренцията на най-добрите ендуро карачи в света.

С оглед на тези особености не е учудващо, че и тренировките му протичат доста по-различно от обичайно приетото за ХС каране. Дори и когато е излязъл да тренира за увеличаване на силата си, използвайки новия измервател на мощността Cinch от Race Face, Еван не пропуска нито един скок, нито един дрифт и нито един повод да настъпи здраво педалите.

Повече за Cinch Power Meter можете да научите тук: https://www.raceface.com/products/microsite/power-meter-microsite/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>