Поръчай своя Scott за 2018 г. сега и ще получиш отстъпка!

Зимата дойде, а с нея и условията за каране се променят. Докато чакаш затопляне и се отдаваш на снежни приключения,  можеш не само да мечтаеш, а да предприемеш конкретни действия за следващия сезон!

Сега SCOTT България ти дава възможност предварително да поръчаш своя велосипед от модели 2018 и дори да получиш 15% отстъпка от цената!

Как става? –  Много лесно – разгледай новите предложения тук:

https://www.scott-sports.com/ch/en/products/bike-bikes

или най-добре посети някой от нашите магазини, където ще получиш компетентни съвети и отговор на всяко колебание.  Щом избереш твоя модел, е нужно да се свържеш с нас и да капарираш част от сумата на велосипеда, за да го запазим. Така, когато пристигнат новите модели, твоят чисто нов SCOTT 2018 ще е сред първите и на специална цена!

Условия на промоцията:

*При интерес към конкретен модел велосипед  от каталога за 2018 г. клиентът заплаща капаро в минимален размер 30% и получава отстъпка 15% от цената на велосипеда.

*Предварителните поръчки са депозити. Те могат да бъдат възстановени във всеки един момент преди края на промоционалния период. (11.12.2017 – 31.01.2018)

*Срок на кампанията:  11.12.2017 – 31.01.2018 г.

*Очаквана доставка за повечето модели – февруари/март 2018 г.

http://scott.bg/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>