Зимен уикенд с летните играчки | 9-10 декември 2017

IztreshTeam са решили да предизвикат смелите за приключения любители на планината, предлагайки им един много нестандартен декемврийски уикенд с велосипеди тип fatbike и каяци. Подробностите са от самите тях:

Каним ви на зимен приключенски уикенд с летни забавления – колела и каяци. Защо не? В северните страни това е нормална практика.

Очакваме ви в събота, 9 декември, в Къща без име в Копривщица, откъдето ще тръгнем на кратко каране с велосипеди в планината. Да, не сме объркали сезона – велосипеди в планината! Вероятно знаете какво е фетбайк (fatbike). Ако не знаете, ето една възможност да го пробвате.

Велосипедите с дебели гуми дават възможност за каране по снега, а това е един интересен, чист и много забавен начин за прекарване на времето в планината, в слънчев зимен ден. (И слънце ще има, Копривщица е едно от най-слънчевите места в България).

Маршрутът е кратък. Ще се изкачим до главното било на Средна гора, за да се насладим на гледките горе, а после ще се спуснем обратно в Копривщица.

Реклама

В неделя ще гребем с каяците в Душанци – малкото язовирче, сгушено между средногорските гънки и билото на Балкана. В лодките е сухо, а след като затворим шприцките, е и топло. За ръцете осигуряваме лапи.

Предвидено е да нощуваме в Къща без име, където е топло, уютно, а храната  е много вкусна.

Пакетът включва: велосипеди FATBIKE (с каски за планинско колоездене) под наем, необходимата каяк екипировка, водачи в планината и в язовира, нощувката в събота с прилежащите вечеря и закуска, както и обядът в неделя. Осигурен е и транспорт от/до София.

От какво се нуждаете: Спортни дрехи за зимата (термо-бельо, флийс/полар, яке за вятър, меки ръкавици, подходящи за колоездене, бандана за главата и шапка). Сандвич за обяд през първия ден. За ентусиастите за нощно каране по снега – челно осветление.

Цената е 190 лв. в група от 5 човека и 160 лв. в по-голяма група. 
Местата са ограничени – максимален брой 8.
Резервирайте сега!
Изисква се предплащане в размер от 50%.

Телефон за контакт 0887771300 – Ясен

https://www.facebook.com/events/169900313597799/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>