Още есенни намаления в магазини Bike Center!

В магазините на Bike Center есента настъпва с още промоционални кампании, чрез които можете да се сдобиете с отлични продукти на изгодни цени.


Tacx – намаление на всички налични артикули

Есента вече е тук, а наближават и зимните месеци. През този период често има дни, в които условията навън не предразполагат към каране на велосипед, и това принуждава любителите на спорта да пренесат значителна част от подготовката и тренировките си на закрито, включително и у дома. С оглед на това Bike Center ви предлага да се сдобиете с тренажор Tacx или с аксесоар за него, като заплатите цена по-ниска от редовната.

Намалението важи за всички артикули на марката до 31.10.2017 г., като процентът е различен за всеки от тях – повече подробности можете да видите тук:

https://www.bikecenter.bg/tacx/


Cube Hanzz & Two15 – отстъпка при предварителна поръчка

Другата промоция е малко по-особена – тя засяга възможността да се включите в предварителна поръчка за два от дългоходовите планински велосипеди на Cube за 2018 г. – моделите Hanzz (ендуро/FR, предлага се в три нива на окомплектовка) и Two15 (FR/DH, предлага се в две нива на окомплектовка). Ако изберете някой от тях за свой следващ маунтин байк и го поръчате сега, можете да се възползвате от 15% отстъпка.


Пълните условия тези две промоции можете да видите тук:

https://www.bikecenter.bg/news/cube-two15-2018-s-15-otstapka

https://www.bikecenter.bg/news/cube-hanzz-2018-s-15-otstapka

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>