Български градски серии 2017 | 3 кръг | T5O Urban DH

Както знаете, мястото за провеждане на третия кръг от Българските градски серии в началото бе тайна, но вече е известно, че това градско състезание по спускане ще се проведе в Пловдив. Ето още малко подробности за него:

Ето, че дойде време за финала на градските байк серии за 2017, а локацията тази година е нова и много специална!

На 17 септември каним всички ви в града под тепетата и къде другаде, освен по едно от тях, да изградим трасето за големия финал на оспорваната надпревара тази година!

Трасето за състезанието ще бъде позиционирано на Хълма на Освободителите или по-известен като парк Бунарджика. 
Стартът ще бъде при паметника на Альоша, а финала в близост до паметника на Васил Левски и бул. „Руски“.

Реклама

Всеки, който иска да се включи в състезанието, може да го направи, като е необходимо да се регистрира предварително онлайн тук: www.conceptcreative.org/bgus.

Зрелищната надпревара ще започне още към 12:00 ч с квалификциите, а гранд финалът ще бъде точно в 15:00! Всеки, който иска да наблюдава атрактивните спускания на смелите състезатели и да подкрепи своите фаворити, ще може да го направи спокойно покрай трасето!

Очаквайте още допълнителна информация, а за да не изпуснете нещо следете събитието във фейсбук!

https://www.facebook.com/events/1412515865463828/

Дръж се Пловдив, ИДВАМЕ!!!


Тепето Ърбан DH се провежда с подкрепата на:
BMW M CarЕвропейско висше училище по икономика и мениджмънт,Община Пловдив – Plovdiv MunicipalityMaxbike Animal Bulgaria Red Bull и други приятели! Ако и вие искате да станете част от събитието, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>