Промоции и актуални предложения от Bike Center | Юли 2017 г.

Представяме ви няколко предложения и промоции в магазини Bike Center, които не са за изпускане:

Нова доставка на гуми Maxxis

Продуктите на една от най-популярните марки за гуми на българския пазар вече са заредени в магазините ни. Заредили сме някои от най-интересните и търсени модели на компанията, включително и в 26-цолови варианти, така че почитателите на този размер могат да попълнят запасите си. Не по-малко са и предложенията за 27.5 и 29 цола. Всички продукти можете да разгледате и поръчате тук: https://www.bikecenter.bg/maxxis/.

Промоция на шосейни велосипеди до 15.08.2017 г.

Точно така, сега е моментът да изберете от нас своя нов шосеен велосипед и да го закупите с голяма отстъпка. Намалението важи за всички модели – можете да ги разгледате и да си изберете тук: https://www.bikecenter.bg/velosipedi/shosejni-velosipedi/.

Промоция на екипировка

В ход е и промоцията ни на екипировка, включваща най-различни продукти с намаления до 50%! Можете да ги разгледате тук: https://www.bikecenter.bg/promo/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>