Чепеларски търкала 2017 | 6 август

На 6 август за четвърта поредна година ще се проведе „Чепеларски Търкала“ – едно от най-атрактивните и с уникален формат на провеждане състезание по планинско бягане и планинско колоездене в страната ни.

То е уникално с това, че трасето е с обща дължина 80 км и положителна деневилация от 2950 м и се състои от 4 различни Търкала, всяко от които започва и завършва на площад „Олимпийски” в центъра на гр. Чепеларе и е с приблизителна дължина от 20 км.

Трасето преминава през Роженската Обсерватория, вр. Мечи Чал, покрай най-голямата фабрика производител на ски в света и множество великолепни горски и планински пътеки и гледки под нестихващите ритми на родопските гайди.

Трасето е подходящо за професионалисти и аматьори от различни възрасти, като всеки сам преценява колко търкала да измине, спрямо възможностите си.

За повече подробности следете Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/440755256269561/.

Наред с това от 3 до 6 август в Чепеларе е планирано и Bike Expo, за което подробности можете да видите тук: https://www.facebook.com/events/720153861505255/.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>