Нормален ден с Йоланда Неф

Мислите, че ежедневието ви е напрегнато? Мислите, че е лесно човек да е професионален състезател по планинско колоездене? Запознайте се с Йоланда Неф и един неин делничен ден, след което може би ще оценявате нещата по-различно.


Йоланда е една от младите и успешни ХС състезателки в Световната купа. Тя живее в Швейцария и още на 21 години спечели за първи път сериите, което я прави най-младата носителка на този трофей. Сега Неф е на 24, продължава да е редовен претендент за подиума, наред с това е и студент в Цюрих.

А ако искате да научите още за нея, продължете с видеота на Red Bull от поредицата, в която Роб Уорнър ни представя някои от най-бързите състезатели в СК: https://www.youtube.com/watch?v=q8efE3Pu4VU. Филмът допълва чудесно представата за това колко усилия и отдаденост са нужни, за да достигне човек най-високото ниво в карането.

Реклама

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>