Drag Zone Racing организират онлайн игра и групови гледания на СК в София

Играй и спечели!!!

Ако си на ти с планинското колоездене и искаш да печелиш награди, значи четеш правилния пост.

Drag Zone и DragZoneRacing с удоволствие представят новата игра, в която всеки, който има знания и доза късмет, може да спечели!

Ето какво трябва да направиш, за да спечелиш рамка Drag C2, ръкавици Endura или грипове DeathGrip: DragZoneRacing ще организира гледания на световната купа (първото ще е за СК във Форт Уилям/Шотландия на 4.06.2017 от 17:00ч в София, в кафе-клуб Атила – https://goo.gl/nq2s1K.

Ти ще трябва да харесаш страницата и да намериш поста за съответната световна купа, за която ще бъде организирано групово гледане. След като намериш поста, в секцията с коментари ще трябва да напишеш кой според теб ще спечели съответния кръг, както и с какво време ще спечели. Ще имаш ВРЕМЕ ДО 2 часа ПРЕДИ началото на състезанието, за да дадеш твоя отговор (постове след крайния срок няма да бъдат разглеждани!) в следния формат:
Аарън Гуин 3:30:52
Рейчъл Атертън 4:02:36.

Първите трима, познали победителите с най близко предположение за времената им, печелят награда, която ще могат да си вземат директно след приключването на груповото гледане в кафе-клуб Атила. Ако не си от София, не се отчайвай – ще ти изпратим наградата по Еконт! Всеки спечелил ще има възможност да размени своята награда за друг продукт от Drag Zone на същата стойност.

Официални правила: https://goo.gl/1dSAzg

Успех на всички и ви чакаме на 4.06.2017 от 17:00 ч в клуб Атила.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>