Scott България | Намаление за 1 юни

Екипът на Scott България знае колко е важно децата да спортуват. Спортът повишава самочувствието, усъвършенства качествата за работа в екип и лидерските качества, разпуска и разтоварва от напрежението, изгражда полезни навици, но на първо място спортът е игра, нещо забавно и приятно, което малчуганите обичат да правят и в което ефективно могат да изразходват енергията си, така че вечер да са по-мирни и кротки.

1 юни е празник на детето, но това означава автоматично и на цялото семейство. За да направи тази полезна форма на забавление (спорта) още по-достъпна за всички, Scott България обявява в своите магазини за Деня на детето, 1 юни, намаление от 20% за детски велосипеди Scott, тротинетки Globber и Micro и ролери Tempish. Освен това за всяко закупено детско колело клиентите на магазините получават 5% намаление и за всеки друг велосипед, така че цялото семейство да усети празника и да се възползва от него.

Scott България ви очаква на 1 юни на адреси:

Scott Center | София, ул. „Козяк“ №14

Scott Bulgaria | София, бул. „България“ 81-Б

Scott Corner | София, ул. „Л. Каравелов“ 1

Напомняме ви, че но 8 юни е в сила и промоцията за очила с марка Scott!

http://scott.bg/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>