DimiBike.com | 100% наличност на бутилки и филтри LIFESTRAW Go

LifeStraw Personal Water Filter

Персонален филтър за вода, който дава възможност потребителите да пият безвредна вода и от най-замърсените водоизточници. Ползващите го могат да пият от локви, реки или езера и да са сигурни за безопасността на водата. LifeStraw® филтърът е лек и компактен, той е и за пътешественици, които не искат да се доверят на качеството на местната вода.

Международно признат и носител на множество награди. За всеки продаден воден филтър LifeStraw® се осигурява на едно дете в Африка чиста вода за цялата учебна година.

https://www.dimibike.com/marki/lifestraw/filtar-voda-lifestraw-personalwaterfilter-p.htm


Бутилка за вода с филтър LifeStraw Go

Воден филтър с включена спортна бутилка дава на потребителите достъп до безопасна питейна вода, дори когато наблизо няма водоизточник. Загребете с бутилката вода от езеро, поток или река и ще имате чиста питейна вода. Вземете LifeStraw GO филтъра с вас, когато сте на къмпинг, туризъм или пътувате в райони с лошо качество на водата. Използвайте карабинера и я закачете към раницата си.

https://www.dimibike.com/marki/lifestraw/butilka-voda-filtar-lifestrawgo-p.htm


Пълната гама продукти на LIFESTRAW Go можете да видите тук:
https://www.dimibike.com/marki/lifestraw.htm

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>